Ultimo November

Ungecentrum er en kendsgerning

Der var god stemning i forbindelse med den officielle åbning af Køges nye fælles ungeindsats fredag den 24. oktober kl. 11. Borgmester – Marie Stærke – var begejstret for Køge Kommunes nye Ungecentrum, der består af Ungecenteret (Jobcenterets indsats 18 – 29 år), Familieafdelingen + 14 år og UUV med vejledning fra 14 år til det 29. år.
Foruden borgmester Marie Stærke var der også tale ved den nye koordinerende leder af Ungecentrum Christel Jørgensen, som tegnede perspektiver og visioner op for den nye Køge-indsats.

Alle indsatser i Køge er samlet på adressen Ølbycenter 53, alle medarbejdere er samlet på adressen Ølbycenter 53 og navnet – Ungecentrum – blev afsløret på dagen.

Åbningstiderne er mandag til torsdag kl. 10 – 15 og fredag kl. 10 - 12 hvor sekretariatet i stueetagen er bemandet og der er åben vejledning mandag, onsdag og torsdag kl. 12 – 15 hvor man uden tidsbestilling kan komme til at tale med en vejleder.

For unge og forældre hvor hvem åbningstiderne ikke passer, kan der altid laves individuelle aftaler.
Stor tak til alle der kikkede forbi i forbindelse med åbningen. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med alle.

Ungecentrum/ UUV

UngeCentrum åbning ved Borgmester Marie Stærke
UngeCentrum åbning ved Borgmester Marie Stærke
UngeCentrum åbning med mange gæster
UngeCentrum åbning med mange gæster

Scroll to top