Materialer & kurser m.m.

Her finder du information om og materialer til undervisning i uddannelse og job. Uddannelse og job er et af grundskolens såkaldt timeløse emner, altså et emne der skal indgå i de skemalagte fag fra 0. – 9. klasse, men ikke har selvstændige faste timer på skemaet. En nærmere beskrivelse af de faglige mål for uddannelse og job kan findes på emu.dk. Læs mere

Dette kursus giver dig et godt indblik i uddannelsessystemet og vil klæde dig på til samarbejdet mellem skole og UUV om bl.a. uddannelsesparathedsvurdering.
Kurset finder sted på Køge Handelsskole, hvor du vil møde vejledere og elever fra de omkringliggende ungdomsuddannelser.
Læs mere

Velkommen til dette års udgave af Karriereguiden. Vi håber, at din tur gennem magasinet vil give dig og dine forældre inspiration, ideer, hjælp til afklaring og måske endda en overraskelse eller to.
Du står foran et valg. Et vigtigt valg, men ikke et valg, der kommer til at være altafgørende for resten af dit liv. Selvfølgelig er det vigtigt, at du tænker dig om!
Men du kommer til at ændre dig mange gange i løbet af dit liv. Derfor er det også vigtigt for os at fortælle dig, at ingen af de uddannelser vi præsenterer jer for – er blindgyder.
Læs mere

Scroll to top