Tid til at vælge Uddannelsesvej

Vil du bruge tre, to eller et år på en ungdomsuddannelse på Køge Handelsskole? Kom og hør mere om Køge Handelsgymnasium HHX, EUX Business og EUD Business, når der er åbent hus den 11. januar kl. 17.

Er du helt sikker på hvilken uddannelse du skal vælge? Ellers kan du få gode råd og vejledning, når Køge Handelsskole afholder informationsmøde om skolens tre uddannelsesveje.
”Det er vigtigt at være nysgerrig på mulighederne for uddannelse og karriere: Valg af uddannelse har stor betydning for resten af ens liv, og det kan føles svært at træffe den endelige beslutning. Vi glæder os altid til at holde åbent hus, for vi vil rigtig gerne hjælpe de unge med at finde lige præcis den vej, der er den rette for dem. Det er vigtigt, at de unge kommer ud og føler, mærker efter og suger indtryk til sig – og en god anledning er Åbent hus, hvor både vores elever, lærere og studievejledere er til stede for at fortælle om mulighederne og give inspiration til uddannelsesveje, og så kan man jo samtidig få sig en fornemmelse af livet her på skolen,” fortæller Tim Christensen, der er direktør på Køge Handelsskole.

Internationale forhold og iværksætteri
Til Åbent hus byder direktør Tim Christensen traditionen tro velkommen i cafeen på Køge Handelsskole, hvorefter det er muligt at komme ud på skolen og høre om de enkelte muligheder. Her er det elever og lærere, som står klar til at fortælle om uddannelserne på Køge Handelsskole. Skolen har bl.a. fokus på at skabe et godt miljø og afsæt for iværksættere, og der er også muligheden for at kombinere uddannelse med et eller flere udlandsophold – enten de indlagte studieture som led i uddannelserne – men også gennem VET Mobility Charter og Erasmus+ programmet, hvor alle kan ansøge om at komme tre uger i praktik- og sprogophold i Malta, Tyskland, Spanien, England, Tyskland eller Frankrig. Det er meget populært, og elever, der benytter sig af tilbuddet, kommer hjem og fortæller om nye indsigter i andre kulturer, større sprogforståelse og udvidet ordforråd, og det smitter af i undervisningen,” fortæller Tim Christensen.

EUX i San Diego
”Viden om globale forhold er afgørende viden for enhver elev, og vi gør derfor meget ud af at give eleverne de bedste muligheder for udlandsophold. Vi kan også som noget helt nyt i samarbejde med Niels Brock tilbyde kommende elever på EUX Business at tage en del af deres ungdomsuddannelse i San Diego, så drømmer man om at komme til USA på udveksling eller arbejde senere i karrieren, er det her en oplagt mulighed for at få sprog under huden, mens man er i gang med sin ungdomsuddannelse. Et andet fokus hos os er vores iværksættermiljø, og vi er stolte af, at Køge Jobs & Societys Årets iværksætterpris gik til en af vores tidligere elever her på skolen Vi har fokus på innovation og iværksætteri – og vi er stolte af lærernes høje faglighed og store engagement. Vi oplever ofte at elever, der brænder for at starte egen virksomhed, kaster sig ud i det undervejs i uddannelsen. De nævner ofte lærerne som stor kapacitet, når de kaster sig ud i eventyret,” siger Tim Christensen.

Praktiske oplysninger:
Åbent hus arrangementet foregår i KHS Cafe på Køge Handelsskole, tidligere Lyngvej 19 snart Uddannelsesvej 20, 4600 Køge. Torsdag den 11. januar 2018 kl. 17.00. Det er muligt at møde og få en snak med elever, lærere, skolens studievejledere, internationale koordinatorer samt mesterlærekoordinator. Læs mere på www.khs.dk

Scroll to top