Har du afsluttet 9./10. klasse?

Åben vejledning er et tilbud til dig, der har afsluttet grundskolen. Du kan møde uden aftale og få vejledning om dine muligheder og praktisk hjælp, fx til at søge optagelse på en uddannelse.

Se adresser og åbningstider nedenfor.

Læs mere

Bor du i Greve, Solrød, Køge eller Stevns, og er du under 25 år, kan du finde navn og kontaktinfo på din vejleder i UUV Køge Bugt.

Læs mere

Søger du information om de officielle uddannelsesmuligheder i Danmark, kan du besøge UddannelseGuiden.

UG.dk er Undervisningsministeriets nationale informations- og vejledningsportal. 

Læs mere

UUV Praktikpladsen er et tilbud til dig, der ser praktik i en virksomhed som en vej til at kunne påbegynde uddannelse eller arbejde.

Læs mere

Er du mellem 15 og 29 år, og vil du gerne have en uddannelsesplan? UXG er et intensivt vejledningsforløb på 8 dage, hvor du i fællesskab med andre unge undersøger mulighederne og lægger en uddannelsesplan.

Læs mere

Har du afsluttet 9./10. klasse, er du endnu ikke fyldt 25 år, og er du i tvivl om, hvad du kan og vil, når det gælder uddannelse? Så kan produktionsskole være en mulighed.

Læs mere

Er du fyldt 16 år, så kan højskole være en mulighed for faglig, personlig og social udvikling i fællesskab med andre.

Læs mere

Er du gået ud af grundskolen og mellem 15 og 17 år, har du pligt til at være i gang med uddannelse, beskæftigelse eller anden aktivitet, der er rettet mod uddannelse. Det skal fremgå af din uddannelsesplan, hvordan pligten overholdes.

Læs mere

eVejledning er en landsdækkende mulighed for at få anonym vejledning om uddannelse og job. Du kan få vejledning dag – aften og weekend på telefon, chat og mail. eVejledning tilbyder også digitale møder, som du nemt kan deltage i. 

Læs mere

Scroll to top