Går du ikke i skole og/eller mangler du afklaring?

Er du gået ud af grundskolen og mellem 15 og 17 år, har du pligt til at være i gang med uddannelse, beskæftigelse eller anden aktivitet, der er rettet mod uddannelse. Læs mere om, hvordan du overholder pligten her.

Hvis du har brug for vejledning i forhold til videregående uddannelse, kan du enten kontakte eVejledning eller Studievalg Sjælland. Læs mere om Studievalg Sjælland og/eller book en tid her.

eVejledning er en landsdækkende mulighed for at få anonym vejledning om uddannelse og job. Du kan få vejledning dag – aften og weekend på telefon, chat og mail. eVejledning tilbyder også digitale møder, som du nemt kan deltage i.
Se hvordan du kan få eVejledning her.

Er du i tvivl om, hvad du kan og vil, når det gælder uddannelse? Så kan Forberedende grunduddannelse - FGU være en mulighed. Læs mere

Åben vejledning er et tilbud til dig, der har afsluttet grundskolen. Du kan møde uden aftale og få vejledning om dine muligheder og praktisk hjælp, fx til at søge optagelse på en uddannelse.

Se adresser og åbningstider her.

Bor du i  Køge, og er du under 25 år, kan du finde navn og kontaktinfo på din vejleder i UUV Køge Bugt. Hvis du vil finde ud af, hvem der er din vejleder, så klik her.

Søger du information om de officielle uddannelses- og jobmuligheder i Danmark, kan du besøge UddannelseGuiden. UG.dk er Undervisningsministeriets nationale informations- og vejledningsportal. Læs mere

Scroll to top