Filmprojekt

Filmprojektet "Stil skarpt – og se dig selv tydeligere" er et film- og vejledningsprojekt for dig, som går i 8. klasse og er vurderet ikke uddannelsesparat.

I løbet af projektet producerer du i fællesskab med andre elever og professionelle filmfolk en kort film. Projektdeltagerne samarbejder både om at skrive manuskriptet, filme, spille skuespil og alt andet, som opgaven kræver. Der er altså noget at bidrage med for dig, uanset om du helst vil være foran eller bag kameraet.

Ved siden af filmproduktionen har du løbende uformelle vejledningssamtaler med to af UUVs's vejledere, som hjælper dig med at reflektere over, hvordan dine erfaringer fra filmprojektet kan være brugbare i et uddannelsesperspektiv.

Filmprojektets formål er at

  • udfordre dig på din selvopfattelse og de roller, du måske ubevidst indtager i hverdagen
  • hjælpe dig til at få øje på dine styrker, ressourcer og handlemuligheder
  • give dig en positiv oplevelse med at være en del af et socialt opg arbejdsmæssigt fællesskab
  • øge din selvindsigt og dermed dine forudsætninger for at kunne tage stilling til dine ønsker og behov vedrørende din egen uddannelsesplan og fremtid.

I slutningen af projektet bliver der afholdt premiere for filmen med rød løber, popcorn, sodavand osv. I beslutter i fællesskab, hvem I vil invitere. Der bliver overrakt diplomer og givet grundig feed back til alle elever.

Projektet forløber over 14 dage med elever fra Køge, Solrød, Stevns og Greve. Projektet er et samarbejde mellem Køge Ungdomsskole og UUV Køge Bugt.

Filmprojekt - tilmelding

Herunder finder du link til tilmeldingen.

For yderligere oplysninger kontakte

Christina Toftdahl: 20330239 eller

Nanna Fogtmann: 21242376

Scroll to top