Vær nysgerrig – lød opfordringen fra den nye leder af Ungeindsatsen i Køge Christel Jørgensen ved åbningen af udd.messen Tjek på Fremtiden i går

UNGECENTRUM
Ungeindsatsen, Køge – Ungecenter, Familieafdeling+14 og UUV
Ølbycenter 53
4600 Køge

Vær nysgerrig

Det er helt ok at være i tvivl om hvilken ungdomsuddannelse, der skal vælges efter 9. eller 10. klasse, for muligheder er mange, som I kan se i aften. Er man for stensikker i sit valg af ungdomsuddannelse, er der måske noget man overser, fordi man glemmer nysgerrigheden.  Sagde lederen af Køges Ungeindsats – Christel Jørgensen – der åbnede Uddannelsesmessen Tjek på Fremtiden i går aftes på Campus Køge, hvor en fyldt messesal bestående af elever og forældre gjorde sig klar til at være nysgerrig på uddannelsesmulighederne efter skolen.

Tjek på Fremtiden bød på en bred vifte af muligheder, bl.a. den nye Forberedende Grunduddannelse – FGU, som stillede op med vejledere, lærere og elever, der fortalte om de mange nye muligheder, der er kommet på den tidligere produktionsskole på Klemmenstrupvej i Køge. ZBC stillede op med information og orientering om fødevareuddannelserne, der nu er kommet til Campus Køge. Samtidig bød ZBC’s stand på en masse delikatesser som kokke, gourmetslagter og andre fødevareuddannelser kan diske op med.

Tjek på Fremtiden bød på den brede vifte af uddannelsesmuligheder, som der kan søges information om. Målet er, at valget så snævres ind, og at elever og forældre besøger ungdomsuddannelsernes ”Åbent Hus” arrangementer i januar og februar, hvor det mulige uddannelsesvalg kan besøges for såvel indhold i uddannelsen, som stedets kultur og miljø.

UUV vejleder Kristen Rubæk Olsen, der var programvært for vejledningssamarbejdet mellem Køge Bugt kommunerne Greve, Køge, Solrød og Stevns, glædede sig over det store fremmøde af elever og forældre. Det er altid godt når der er engagement omkring uddannelsesvalget og udstillerne præsenterer deres skoler på forskellige spændende måder på aftenens messen sluttede en tilfreds Kirsten Rubæk Olsen af med at konstatere.

Køge Handelsskole var rammen omkring uddannelsesmessen Tjek på Fremtiden

Der var fuldt hus, da uddannelsesmessen åbnede kl. 17.

Den nye leder af Køge Kommunes Ungeindsats Christel Jørgensen bød velkommen og opfordrede til nysgerrighed.

Christel Jørgensen besøgte ZBC’s stand med fødevareuddannelserne, der nu er en mulighed på Campus Køge
Politi, forsvar og beredskab stillede op med deres uddannelsesmuligheder, som mange interesserede elever og forældre besøgte for information
Køge Kommune er en stor uddannelsesplads og SOSU mulighederne i kommunen blev breds ud på SOSU standen.
Scroll to top