Ultimo Marts 2020

Erhvervsskolernes dag og Eud besøg fra ministeriet:

Det er alletiders at vores tre erhvervsskoler – ZBC, Køge Handelsskole og EUC – igen invitere til Erhvervsskolernes dag den 5. – 7. maj,. Erhvervsskolernes dag giver 7. klasserne i Køge Bugt en dag på Campus Køge fra kl. 9 – 13, hvor de samme med deres lærere kan få kendskab til erhvervsuddannelsesmulighederne. Samtidig kan de ved selvsyn se, et Campus område i vækst.

Besked er udgået til alle skoler og der er tilmeldingsfrist den 6. marts.

Ministeriet kikker forbi Ungecentrum.

Den 9. marts får Ungecentrum besøg af 2 konsulenter fra ministeriet, der vil høre noget om Ungecentrums organisation, om ungecentrums arbejde med EUD målsætningen og som ønsker en dialog med lærere, ledelse og UUV vejleder på en skole.

Programmet er klart, og vi ser frem til at få besøg af ministeriet. Det er altid godt, når de ministerielle konsulenter kikker ud i ”virkeligheden”:
Programmet indeholder:

  • Velkomst ved leder af Ungecentrum Christel Jørgensen, der vil fortælle om EUD projekter i samarbejde med skolerne i Køge og ligeledes vil fortælle om Ungecentrums organisation.
  • Vejleder Anette Håkonsen vil fortælle om vores fælles Ung til Ung vejledning og de EUD projekter, som vi har gang i.
  • Besøget slutter på Holmebækskolen, hvor skoleleder Vinni Christophersen og afdelingsleder Marianne Eberhardt byder på kaffe og en dialog med lærer og UUV vejleder Anette Håkonsen om EUD indsatsen set fra en lokal folkeskoles vinkel.

Link til det samlede program for ministeriets besøg: Se vedhæftede fil
Ungecentrum/ UUV 

Læs ULTIMO her

Scroll to top