Ultimo Maj

UUV 15 år efter vejledningsreformen i 2004

Den 9. april blev repræsentantskabsmøde i UUV afholdt for sidste gang. Vi medtager her formand for repræsentantskabet, uddannelseschef på Køge Handelsskole, Hans Severinsens afslutningsreplik til UUV og 15 års samarbejde på denne plads:

“Før vejledningsreform der bragte UUV på banen i 2004, var der tradition for godt samarbejde i Køge mellem skoler, ungdomsuddannelser og erhvervsliv. Et fælles projekt i begyndelsen af årtusindet ”Vejledernetværket” havde allerede bredt samarbejdet ud til hele Køge Bugt og de nuværende kommuner i UUV-samarbejdet. Hans Severinsen roste Mark Jensen for at have været god til at binde samarbejdet sammen i UUV som en naturlig forlængelse af ”Netværket”.
Tilbage i begyndelsen af UUV’s arbejde blev der tilkøbt studievejledningsekspertise fra ungdomsuddannelserne, senere har UUV udviklet kompetencen på området og dækker nu kompetent vejledningsfeltet bredt.
UUV har løftet vejledningsopgaven godt. Eleverne er godt tjent med en uvildig uddannelsesvejledning, som samtidig har et godt med vejledningsfokus på specialområdet.
Hans Severinsen fortsatte med at pointere, at UUV har været med til at styrke samarbejdet mellem uddannelsesinstitutioner i Køge Bugt. UUV har skullet balancere imellem forskellige interesser – institutionerne, kommunernes interesser, politiske krav osv. Opleves som en projekt- og udviklingsorienteret organisation, der har arbejdet for lokal sammenhængskraft, og som samtidig har været en organisation, der har skullet navigere i kompleks virkelighed, med forskellige krav.
UUV har fået samarbejdspartnere til skabe en god kultur for at tale sammen. Repræsentantskabsmøderne har altid haft en vedkommende dagsorden, og der har altid været stor deltagelse til repræsentantskabsmøderne.
Hans Severinsen sluttede med at takke for 15 gode års samarbejde med UUV.”

Se hele referatet fra repræsentantskabsmødet den 9.4. 2019 her.

Mød UUV under Ølbyfestivalen 2019 fredag den 3. maj og lørdag den 4. maj:
UUV er en vejledningsorganisation, der frem til den 31.7. 2019 dækker hele Køge Bugt. Siden 2011 har vi haft base på Ølbycenter 53 i Køge, og det har derfor været naturligt for os, at vi er med i dette års Ølbyfestival 2019 med en række Caféshops, som unge kan droppe ind og ud af i løbet af de to dage. Det er vejlederne Mikkel og Helle, der har strikket UUV’s program sammen, og vi ser frem til dialog med mange samarbejdspartnere og ikke mindst mange unge de to dage.
Link til programmet her.

Mark Jensen, Centerleder UUV Køge Bugt

Læs hele Ultimo her

Scroll to top