Ultimo januar 2020

Kig forbi til Åbent Hus i januar 2020

Alle ungdomsuddannelser i lokalområdet holder åbent hus i januar – kig forbi, er opfordringen til elever og forældre.

Vejledningsindsatsen i Køge, Solrød og Stevns har på uddannelsesmessen Tjek på Fremtiden præsenteret det brede udvalg af ungdomsuddannelsestilbud efter grundskolen for afgangselever eller kommende afgangselever i skolernes ældste klasser.

I januar følger ungdomsuddannelserne op med Åbent Hus arrangementer på deres egne uddannelsessteder. Åbent Hus giver mulighed for at se den kommende uddannelses, få et indtryk af uddannelsesstedet og ikke mindst en information om uddannelsens tilrettelæggelse. Det er et godt tilbud til elever og forældre, der bør sætte tid af til at besøge den - eller de – ungdomsuddannelser som er det mulige valg efter skolen.

Studievejledere, lærere og elever står til rådighed for spørgsmål om den kommende ungdomsuddannelse, og her er det med at spørge løs, så valggrundlaget bliver det bedst muligt.

UUV har udarbejdet en oversigt over Åbent Hus arrangementer i lokalområdet. Er målet en ungdomsuddannelse udenfor vores lokalområdet henviser vi til den/de pågældende ungdomsuddannelsers hjemmesider, der oplyser om deres dato for Åbent Hus.

Link til Åbnet Hus oversigt: Klik her

Alle ønskes et godt nytår.

UUV/ Ungecentrum
Masser af hilsner

Scroll to top