Smag i Sorø – den 12. madmesse afholdes den 14. april

Et af forårets højdepunkter i Sorø er lige om hjørnet, og skulle nogen være i tvivl, så er det selvfølgelig madmessen: “Smag i Sorø”.

Smag i Sorø finder sted søndag 14. april 2019, kl. 10-16.

Der er traditionen tro lækkerier og smagsprøver i lange baner, når dørene slås op for 12. gang til “Smag i Sorø” på Sorø Fri Fagskole, Holbergsvej 7, 4180 Sorø.

Flere end 40 stande med spændende kulinariske oplevelser fra gårdbutikker, bryggerier, vinproducenter, osterier, chokoladeproducenter, restauranter, mosterier, konditorier & værksteder. Alle er klar til at give dig en dejlig messeoplevelse i de unikke rammer på Sorø Fri Fagskole. Som vanligt er der mange fristelser på standene og rig mulighed for at købe ind til påsken.

Igen i år kan man møde mange kendte ansigter på standene f.eks. Dalsbakkegaard, Æbibo, BTB-vin, Broby Planteskole og Chokoman, der alle har været med i mange år, men der er også rigtig mange nye producenter med. Antallet af nye stande veksler fra år til år, men der er ingen tvivl om, at det er blevet lettere at trække nye til.

I begyndelsen var vi meget opsøgende. Vi håndplukkede, fordi vi skulle sikre os en høj kvalitet. Nu ringer de selv og spørger, om de må være med. Nogle af de nye tilbud på årets messe bliver Krogagergård Fødevarer, 3 små gårdbutikker, Lokal Risteriet, Omø Fisk og Tang, Børstenbinder Jan Steen, Magnus Bruun Chokolade, Osteknuden, Mjødgård, Lærkehøj Økologisk Frugt m.fl.

Der er selvfølgelig også mulighed for at spise frokost og drikke eftermiddagskaffen inde i cafeen – eller hvis vejret tillader det – udendørs i skolens have. I skolens nyrenoverede spisesal har vi igen i år været så heldige at få Mette Marie fra Mette Maries køkken til at stå for frokosten, og i den søde afdeling kommer Arlington med desserter og kager. Hertil kan der købes en god øl eller dejlig kaffe på Kaffebarens stand.

I Rødt Køkken sælger skolens gastronomielever årets ”påske takeaway”. Lige til at tage med hjem til et let måltid, eller til at spise på stedet, mens de mindste klipper påskepynt.

Som noget nyt har gastronomieleverne i år lånt en foodtruck af søsterskolen Sydfyns Fri Fagskole, som skal afprøves med henblik på evt. investering. Eleverne garanter, at de vil bage alle de vafler, de kan nå at lange ud over disken dagen lang.

Del din bedste påskeopskrift med os
- og vind en dejlig påskekurv!

Tag din yndlings-Påskeopskrift med i papirform og aflever den på Smag i Sorøs lotteristand i Det Kreative Hus.

Så deltager du i lodtrækningen om en påskekurv fyldt med lækre sager.

Vinderne bliver kontaktet direkte, når Smag i Sorø er slut.


“Smag i Sorø” arrangeres af en gruppe entusiastiske og kvalitetsbevidste kvinder – der håber, at I vil få en stor oplevelse og med alle sanser nyde det rige udvalg af indtryk.

Rundvisning på skolen
Næste år kan Sorø Fri Fagskole fejre 125-års jubilæum. Vi er allerede godt i gang med forberedelserne. Så mød op ved skolens hovedindgang kl. 11.00, 12.00 eller 13.00, og vi viser dig rundt og fortæller lidt af skolens 125 år lange historie.

Specielt for børn er der påskeklip i rødt køkken og ikke mindst en lille ”sød” overraskelse i haven.

Entre kr. 25,- Børn u. 16 år gratis adgang.
Alle stande og praktisk information kan ses på messens hjemmeside: smagisoroe.dk

Mød blandt andre disse udstillere:

 

Læs mere om madmessen på: http://smagisoroe.dk/

 

 

BTB Vin og Spiritus v/ Bill T. Brodersen, en af messens faste deltagere. Altid klar med et godt produkt til en god pris.

 

 

Hjemmeriet v/ Jan Jochimsen.
Et slaraffenland for madelskere, der kan lide at nørde.

 

 

SkouAnd Biavl v/ Skou og Andersen kommer med alverdens delikatesser baseret på biavl.

 

 

SkouAnd Biavl v/ Skou og Andersen kommer med alverdens delikatesser baseret på biavl.

Scroll to top