Masser af liv på Køge Handelsskole

Den 9. januar vil der være dobbelt op på liv og glade dage i CAMPUS Køge, når Køge Handelsskole holder åbent hus fra kl. 17 og lægger hus til 10KCK informationsaften fra kl. 19. Nuværende elever og deres lærere står klar til at fortælle om uddannelserne.

”På Uddannelsesvej 20 i hjertet af CAMPUS Køge slår vi dørene op onsdag den 9. januar kl. 17 og byder inden for til åbent hus på vores tre ungdomsuddannelser – Køge Handelsgymnasium HHX, EUX Business og EUD Business. Her vil dagens hovedpersoner – grundskolens ældste elever – kunne orientere sig i uddannelsesmulighederne sammen med deres forældre og venner. Vores elever, lærere og studievejledere vil være til stede til kl. 17 for at fortælle om hverdagen på Køge Handelsskole – hvad enten man vil være elev på erhvervsuddannelsen EUD Business eller blive erhvervsfaglige student fra EUX Business eller blive gymnasial student fra Køge Handelsgymnasium,” siger Køge Handelsskoles direktør Tim Christensen, som vil byde velkommen til alle i KHS Cafe ved fælles start kl. 17.05.

Vær åben og nysgerrig
”Vi vil opfordre til at udnytte aftenen og få vendt mulighederne på din Uddannelsesvej. Der bliver masser af tid til at spørge, men det faste program byder på velkomst, introduktion til vores tre ungdomsuddannelser – og et dybere dyk ned i uddannelserne med dem, der ved bedst - nemlig eleverne og deres lærere.  Det vil også være muligt at tale med studievejledere om optag og karrierevalg og med internationale koordinatorer om udlandsophold undervejs med Erasmus+ gennem vores Vet Mobility Charter og om Praktik i Udlandet efter endt ungdomsuddannelse,” siger Tim Christensen.

Køge Handelsskoles hovedadresse | Uddannelsesvej 20 | 4600 Køge | [email protected] | www.khs.dk |

Scroll to top