Klædt på til udskolingen

På vej ud af skolens sidste klasser er der introforløb, Skills konkurrence, brobygning, uddannelsesparathedsvurdering, elevplaner, erhvervspraktik, branchepraktik, vejledning, elev/forældrearrangementer med rollemodeller, uddannelsesmessetilbud, materialer og vejledernes undervisning i skolens § 7 emnefag om Uddannelse og Job.

69 lærere i udskolingen fra Greve, Køge, Solrød og Stevns, havde taget imod tilbuddet om et godt indblik i uddannelsessystemet, og samtidig blive klædt på til samarbejdet mellem skole og UUV om bl.a. uddannelsesparathedsvurdering med de nye adgangskrav til ungdomsuddannelserne.

Den store aula på Køge Handelsskole var rammen omkring kurset på Campus Køge, hvor deltagerne også mødet elever fra de omkringliggende ungdomsuddannelser og ungdomsuddannelser fra Køge Bugt kommunerne.

Det var de to garvede vejledere fra UUV Rita Pape & Lotte Engholm, der var kursusledere og som kunne slutte heldagskurset af med tilfredshed over forløbet, der lægger op til det lokale samarbejde på skolerne mellem lærere, skoleledelse og UUV’s vejleder.

Link til kursusprogram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top