I skal ikke have Tjek på Fremtiden

I skal tage det roligt med uddannelsesvalget og I skal ikke have Tjek på Fremtiden efter denne aftens uddannelsesmesse var budskabet i åbningstalen fra formanden for beskæftigelses- og ungeudvalget i Greve – Morten Dahlin (V), da han i går aftes åbnede UUV Køge Bugts store uddannelsesmesse på Greve Gymnasium. Morten Dahlin opfordrede de unge til, at tage det roligt omkring uddannelsesvalget og fremtiden.

I skal ikke vælge en bestemt uddannelse for samfundets skyld. Ikke for jeres forældres skyld. Ikke for andres skyld. Men for jeres egen skyld, fordi det er den uddannelse I er overbevist om, vil være bedst for jer. Var et af budskaberne fra Morten Dahlin, der fortsatte med et godt råd til hvordan man kunne bruge aftenens uddannelsesmesse ” I kan her udfordre jeres egne, og andres, fastlåste idéer. For det er jo ikke forbudt at tænke sig om. At undersøge sagerne grundigt. At kigge på fremtidsmulighederne.”

Det er tilladt at fejle og det lære man også af, fejl kan give gode erfaringer, omvalg kan vise nye veje og fejl hjælper os til at blive klogere og ikke at begå de samme fejl igen, var Morten Dahlins beroligende ord inden de mange elever og forældre fra Solrød og Greve blev sluppet ud til uddannelsesmessens mange tilbud og muligheder.

Som noget nyt præsenterede uddannelsesmessen Tjek på Fremtiden uddannelsesmulighederne med virksomhedspræsentationer idet JYSK, Leman og industritekniker.nu viste den praktiske uddannelsesvej indenfor detail, transport- og logistik og uddannelser indenfor industrien. Blandt de unge var der stor interesse for virksomhederne på messen.

Transport-og logistik virksomheden Leman var draget ud i felten og fik mange besøgende af nysgerrige elever

JYSK som alle kender, præsenterede deres uddannelsesmuligheder for unge, og interessen var stor.

Uddannelsesmulighederne indenfor politiet har altid de unges store interesse, således også på aftenens uddannelsesmesse

UUV vejleder Kirsten Rubæk Olsen, der er programkoordinator for Tjek på Fremtiden var tilfreds med afviklingen af dette års uddannelsesmesse på Greve Gymnasium og det store fremmøde. UUV viser her den brede pallet for de unge og deres forældre, der så efterfølgende kan besøge de enkelte ungdomsuddannelser på deres åbnet hus arrangementer senere, sluttede en tilfreds programkoordinator aftenen af med at udtale.

www.tjekpaafremtiden.dk

Flere informationer kontakt:

Kirsten R. Olsen
Vejleder, UUV Køge Bugt
Ungdommens UddannelsesVejledning
Greve - Køge - Solrød - Stevns
Sekretariat: Ølbycenter 53, 1. sal, 4600 Køge
M: 2879 2617
Mail: [email protected]
Web: www.uuv.dk
Sikkerpost: [email protected]

Scroll to top