Fremtidslinien søger “opvasker”til aktivt nærvær.

FREMTIDSLINJEN SØGER ”Opvasker” TIL AKTIVT NÆRVÆR!

Er du frisk på at tage opvasken, hjælpe med vasketøjet, og af og til hjælpe lidt til med madlavningen så søger vi en mødestabil ”opvasker” til 15 timer på Fremtidslinjen, evt. som flexjob. Arbejdstiden ligger mellem 11-16 hver dag.

Opgaver i huset:

 • Opvask efter frokost mandag – fredag.
 • <!– –>Gulvvask
 • Grundig rengøring i køkkenet.
 • Sætte vasketøj over og lægge tøj sammen.
 • Lettere madlavning/anretning/opvarmning, hvis køkkenholdet er på tur.

Ansættelse pr. 1. januar 2018 eller snarest derefter.

Kvalifikationer og kompetencer for stillingen:

 • Godt humør.
 • Modenhed.
 • Energisk og udadvendt.
 • Evne til at løfte i flok og samtidig stærke ben at stå alene på.
 • Konstruktiv tilgang til forandringer.
 • Evne til at systematisere, strukturere og organisere.
 • Evne til at prioritere.
 • Evt. Hygiejnebevis.

Kort om stillingen som ansat i Fremtidslinjen:

Vi er et team af 20 glade medarbejdere, der arbejder på Køge bugt områdets STU (en særlig tilrettelagt 3 årig ungdomsuddannelse for unge med generelle indlæringsvanskeligheder, ADHD og ASF)

Nyansatte medarbejdere indgår som udgangspunkt sammen med de andre kompetente personer i et team, der skal levere et kvalitetsprodukt, der lever op til formålet med ungdomsuddannelsen for unge med særlige behov (STU). Vi arbejder med at udvikle den unges personlige, sociale og faglige kompetencer til en selvstændig og aktiv deltagelse i voksenlivet og eventuelt til videre uddannelse og beskæftigelse.

Du er med andre ord en ressource-person.

Flere informationer om Fremtidslinjen: www.fremtidslinjen.dk

Vi tilbyder

Som ny medarbejder på Fremtidslinjen, bliver du en del af UUV’s samlede organisationen med ca. 80 engagerede og udviklingsorienterede kolleger, der anser et godt grin og en god stemning for en vigtig del af arbejdsdagen. Du får mulighed for at sætte et personligt præg på dit arbejdsområde i dialog med ledelse og øvrige ansatte. De 32 timer planlægges i samarbejde med Køkkenlederen og Fremtidslinjens Leder.

Der er fællesskab og en fælles base på UUV’s center, men arbejdet på Fremtidslinjen vil foregå i et institutionsteam, hvis fokus er at gøre Fremtidslinjen til det bedst mulige uddannelsestilbud for de unge.

Løn og ansættelsesvilkår

15 timers ansættelse, gerne som flexjob, i forhold til gældende overenskomst.

Ansøgere skal ved en eventuel ansættelse underskrive erklæring om samtykke til indhentelse af børneattest, som er afgørende for at en ansættelse kan finde sted.

Yderligere oplysninger

Web.: www.fremtidslinjen.dk eller www.uuv.dk eller kontakt institutionsleder Morten Ellehauge, M: 2879 2761, el. Køkkenmedabejder Rikke Lynge, M: 2345 6805

Ansøgningen

Ansøgning, CV samt andre relevante dokumenter sendes inden mandag d. 4. december 2017 kl.12 til Fremtidslinjen på linket nedenfor, ansøgninger der ikke er sendt via dette vil ikke komme i betragtning. Ansættelsessamtaler finder sted på Fremtidslinjen, Karlemosevej 48, 4600 Køge, mandag-tirsdag den 11.-12. december 2017.

Fremtidslinjen er en institution under UUV Køge Bugt og etableret i forbindelse med en driftsaftale med Køge Kommune. Se www.fremtidslinjen.dk

Fremtidslinjen blev oprettet august 2011 og har 21 ansatte og 40 elever

Ungdommens UdannelsesVejledning – UUV Køge Bugt – er et fælleskommunalt ligeværdigt samarbejde mellem Greve, Køge, Solrød og Stevns kommune og ét af de 53 vejledningscentre i Danmark. Der er ca. 80 ansatte i UUV, heraf 37 vejledere. Køge Kommune er driftskommune.

UUV giver personlig vejledning til

 • Elever i grundskolens 6. – 10. klasse (privat- og folkeskoler).
 • Andre unge under 25 år med bopæl i kommunen, som har brug for vejledning i forbindelse med uddannelse eller beskæftigelse.
 • Unge med bopæl i kommunen, som henvender sig.

UUV dækker kommunerne: Greve, Køge, Solrød og Stevns. I alt 150.000 indbyggere og 22.000 unge mellem 6. klasse og det 25. år. UUV samarbejder med folkeskolerne, områdets privat- og efterskoler, opholdssteder, specialskoler, ungdomsuddannelserne, produktionsskolerne, det lokale erhvervsliv samt kommunernes familieafdelinger og jobcentre.

Ansøgningsfrist:
4. december 2017
kl.: 12:00
Scroll to top
%d bloggers like this: