Flere uddannelser på Campus Køge

På UUV’s repræsentantskabsmøde i går på Greve Videncenter fremlagde vicedirektør Jan Bagge fra ZBC planer om, at der skal tilbyde fødevareuddannelser på Campus Køge og at der på sigt vil blive arbejdet for at også de grønne uddannelser, automatik- og procesteknikeruddannelser samt måske uddannelsen som fitnessinstruktør bliver et uddannelsestilbud på Campus Køge.

ZBC er den nye store uddannelsesinstitution, der består af en sammenslutning af Selandia, ZBC og SOSU Sjælland, som med mere end 7.100 årselever, over 1.000 medarbejdere og et samlet antal gymnasieelever på over 2.000, nu klart er den største ungdomsuddannelsesinstitution i Region Sjælland. ZBC har udbud i Haslev, Holbæk, Vordingborg, Næstved, Ringsted, Roskilde, Slagelse og Køge.

ZBC har gode erfaringer fra andre byer, med at starte nye uddannelsesudbud, da nærhed til en erhvervsuddannelse, er et væsentligt parameter for de unges valg. Når ZBC netop har fokus på udvikling på Campus Køge, hvor ZBC i dag er repræsenteret med SOSU skolen, hænger det sammen med, at ZBC ser store muligheder i Køge Bugt områdets positive demografi, udvikling, infrastruktur og det faktum, at der mangler faglært arbejdskraft i Køge Bugt området.

Læs hele pressemeddelsen

Læs dagsorden for mødet

Se Repræsentantskabslisten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top