E-sport kan være nøglen til din fremtid

E-sport har på få år udviklet sig til en sport med højt betalte stjerner på linje med fodbold. Det er en industri med mange karrieremuligheder og efterhånden en lang række forskellige uddannelser. KVUC tilbyder fra januar 2018 e-sport som almen voksenuddannelse med undervisning på 9. – 10. klasses niveau. Skal du med på holdet?

I dag er e-sport, hvor man dyster enkeltvis eller i hold mod hinanden, en sport med turneringer og mesterskaber. E-sport har højt betalte stjerner, sponsorer og transmitteres på tv. Den globalt voksende industri inden for e-sport har brug for mennesker med bestemte kompetencer og uddannelser på forskellige niveauer.

Din indgang til en karriere inden for e-sport-verdenen kan være et avu-forløb i e-sport på KVUC. Her tones fagene matematik, samfundsfag og engelsk i relation til e-sport og afsluttes på 10. klasses niveau.

”Toningen i de tre almindelige skolefag kan for eksempel ske ved, at man i samfundsfag arbejder med emner som hacking og sikkerhedspolitik, og i engelsk anmelder et spil i stedet for en bog eller en film. Der vil være meget af den slags, da lærerteamet på e-sport-uddannelsen på KVUC er ungt og brænder for gaming og e-sport,” fortæller uddannelsesleder Jens Conrad Bjerre-Christensen.

Ud over klasseundervisning på KVUC’s adresse tæt på Nørreport Station, indgår i forløbet også fire timers ugentlig gaming med professionelle e-sportsinstruktører hos CPH Esport i Nørrebrohallen.

E-sport er ikke kun en vej til en spændende karriere inden for e-sport, men en relevant indgang til mange uddannelser og job. Et e-sport-forløb på KVUC kvalificerer dig nemlig til en erhvervsuddannelse eller en ungdomsuddannelse som fx HF. E-sport-forløbet er derfor en mulig indgang til en hvilken som helst videregående uddannelse – både i relation til spil, e-sport eller andre uddannelser.

Start på e-sport forløbet til januar

Tilmelding åbner i november 2017. Er du i tvivl, om du kan begynde på forløbet, så book en tid hos avu-vejledningen. Derefter finder vi sammen ud af, om det er muligt for dig at begynde direkte på forløbet, og hvis ikke dette er tilfældet, hjælper vi dig med at blive klar

Scroll to top