Boost dit sabbatår med faglige vitaminer

Nok sætter Covid-19 grænser, men den skal ikke have lov til at bremse den kommende students fremtid. Køge Handelsskole stiller forslag til personlig og faglig udvikling for studenter fra HF, STX, HHX, HTX og EUX, mens vi venter på bedre tider.

Nok begrænser Covid-19 lige nu vores hverdag, men den skal ikke have lov til at bremse fremtiden for sommerens studenter. På Køge Handelsskole er der flere muligheder for at få relevant input til cv'et, mens vi alle venter på bedre tider for store udlandseventyr med backpackerrygsæk eller hvis presset til drømmestudiet bliver for stort til sommerens optag. På Køge Handelsskole er der forskellige forløb, som åbner nye døre, booster cv’et fagligt og kan udløse SU undervejs.

Er man student fra STX, HTX eller HF og vil man i lære inden for Detail, Kontor, Handel og Event, så er EUD Student forløb på fem uger vejen frem. Hvis man mangler det rette niveau i matematik på vejen til drømmestudiet, så er GSK Matematik en mulighed for studenter fra STX, HHX, HTX, EUX eller HF – der er tale om forløb, hvor man kan opgradere fra niveau C til B eller niveau B til A. Med bestået første del af EUX eller HF er der også mulighed for at opgradere med overbygningsfag til videregående studier med SOF. Det er muligt at læse om alle forløb på Køge Handelsskoles hjemmeside under ”Adgangsgivende forløb”. Her er det også muligt at læse om tilbud, hvis man har mistanke om at være ordblind, så kan man testet og lære de rette værktøjer at kende, inden man går for sin videreuddannelse. Endelig kan studenter med en STX, HHX eller HF blive faguddannet indenfor kontor, handel, detail og event på helt ned til 12 måneder gennem Praktikcentret på Køge Handelsskole. Læs mere på https://khs.dk/praktikcenter/til-elever/

Scroll to top