Årets Ung til Ung arrangementer er skudt i gang

Tirsdag aften afholdt introaften for de ungeguider der skal være med til Ung til Ung arrangementerne, der løber af stablen i november og januar måned, og som Team Skole er tovholder på. Ung til Ung arrangementerne er en del af UUV’s undervisning i Uddannelse og Job for skolernes 8. årgang, hvor undervisningen er flyttet til en ungdomsuddannelse, forældrene er inviteret med og undervisningen er omlagt til sidst på eftermiddagen/aftenen så de unge rollemodeller ofte kommer lige fra arbejde og fortæller om deres vej til erhvervsuddannelse som lærling eller deres forløb gennem en af de gymnasiale uddannelser.

De 31 unge var inviteret til pizza på STU uddannelsen Fremtidslinien, i den store aula. Der var oplæg fra UUV’s vejledere med et sjovt program bestående af teambuildings øvelser og ice-breakers, men også vigtige input som ”hvordan står man overfor 70-150 mennesker” og et kort friskt oplæg. Kommunikationen på Ung til Ung aftenen skal være ung, frisk, direkte og oplysende om den unges oplevelse af uddannelsen og tiden efter skolen.

Der en god stemning fra starten og det blev en super god aften med meget motiverede unge mennesker, som UUV ’s rollemodelgruppe glæder sig til at arbejde med.
Rollemodeller forbereder sig til Ung til Ung.

Der er Ung til Ung arrangementer i Køge Bugt d. 13.11, 15.11, 23.11 – 27.11, 28.1. ,29.11.2017 – desuden 9.1, 11.1.2018 hvor alle 8. klasser og deres forældre i hele UUV’s område skal ud og hører de unge fortælle om deres uddannelse.

Team Skole, Michella og Anne

Vedhæftet billede fra et af sidste års Ung til Ung arrangementer som blev afholdt på Greve Gymnasium.

Scroll to top